Monday, September 9, 2013

ISU KENAIKAN HARGA MINYAK : Before Malays tricked by subversive to demo, get facts right


Some Chinese subversive elements are working to agitate the people into going  out on the streets and demontrate the petrol hike. Unfortunately, some Malays fell for it.



The forget that most often Chinese do not demonstrate on the streets for fear of the law. Although they complain the most and loudest, it is the Malays that is being used using disinformation and lies.

Read below a Chinese debuked some of the myth and lies:  

Monday, September 2, 2013

Isu Miss World - Jangan Cepat Melatah! (Edisi Meleleh)

Dalam kita menyambut bulan Ramadhan yang suci lalu, sudah terjadi bebera paperkara yang mengguris hati dan perasaan kita umat Islam di Malaysia am-nya. Isu iftar dengan Bak Kut Teh oleh dua pelakon porno college dropout lepasan SJKC, fitnah budak sekolah makan dalam jamban oleh achi pariah mabuk todi yang tak reti nak tunjuk muka dalam mesyuarat PIBG, kes Ah Soh mabuk stout maki pekerja McD gara-gara minions Despicable Me dan seorang macai anak dara boddow (entah dara ke tidak) sapa entah yang kononnya mahu berlari bogel keliling Kuala Besut sekiranya UMNO menang pilihanraya kecil DUN tersebut. Dan sekarang UMNO sudah menang, Damia Izara tu ada berani ke tak?. Jangan pandai cakap saja wahai macai. Kebanyakan lebai-lebai pengampu PAS di negeri pantai timur masih menunggu cik Damia ini untuk menunaikan janjinya mempamerkan tubuh mulus putih melepaknya buat tatapan santapan batin mereka. Mesti tersengih kerang busuk bagai babi hendak mengawan mereka bila menatap tubuh montok cik Damia ni. Almaklumlah beb, orang PAS jer sembahyang so tak berdosa pun bagi mereka. Hanya 'set2' UMNO semua idoq. Yedop?

Bila bercakap pasal kemulusan tubuh seorang perempuan seperti Damia Izara (which I assumed her facebook account might be froud) ni kita semua mungkin tahu di abad 21 ni hampir kesemua benda boleh dikapitaliskan termasuklah kecantikan tubuh badan wanita yang mampu membuatkan lelaki meleleh air liur. Tipulah kalau ada lelaki yang mengatakan mereka tidak terangsang bila menatap tubuh wanita berbikini mahupun tanpa seurat benang tanpa mengira peringkat usia lelaki tersebut macam dua jantan separuh abad dari Bulgaria ini. Selain program Baywatch, katalog Victoria Secret, majalah Sport Illustrated, Playboy dan Hustler. Terdapat juga program TV yang menghidangkan tubuh badan wanita cantik iaitu pertandingan ratu cantik. Baru-baru ni kita dikejutkan dengan penyertaan 4 orang gadis Eurasian beragama Islam dalam pertandingan Miss World Malaysia yang disekat oleh JAWI.

At first bila gua dengar, rasa terkejut jugaklah coz mana pernah aku awek Melayu join pertandingan macam ni semua but then bila aku dapat tau yang join tu awek mixed aku rasa macam malas nak ambik pot sebab korang pun dah tau bukan semua dorang ni macam Wardina Safiyyah dan Natasha Hudson. Sincerely, aku tak kata semua minah Eurasian jahil-jahil belaka!. Nak masuk pertandingan ratu cantik pun pergi lantak depa lah beb, lagipun Miss World tahun takde bikini-bikini bagai sebab dianjurkan di Indonesia. Kalau ada kategori berbikini, mampus kena razed dengan FPI lu tau!. That's why aku tak paham kenapa religious authority kita ni paranoid sangat.


Cool Link's Mesti Clicks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masuk Jangan Segan-Segan

Nak Ke Mana Pulak Tu?

Jangan Ke Mana-Mana!!

Wibiya Widget