Saturday, December 3, 2011

Edisi Meleleh 2.0! - Kembali Lagi!

Yeah, yo wassup-wassup bay-beh!. Edisi Meleleh kembali lagi dengan bahan-bahan yang semestinya menghangatkan lebih dari biasa. Kali ni bukan pasal kes awek Sarawak yang masuk pertandingan ratu cantik tempoh hari lalu. Tapi ini bahan baik punya beb!. Lagi bagus daripada Miss Borneo tu. Bukan aku nak buat perbandingan antara epal merah dengan hijau tapi aku tau kalau bubuh pasal perempuan konfem ramai berduyun masuk blog aku punya bai. Haha.




TAK SEKSI PUN TAKPER BEB!


Anyway, sapa tak kenal Victoria Secret?, brand barangan wanita yang paling famous dalam produk kosmetik, minyak wangi dan pakaian dalam di serata dunia. Aku pun dah kenal brand ni sejak Darjah 6 lagi sebab masa tu kakak aku ada melanggan body splash-nya yang ketika tu cukup terkenal sampaikan orang lelaki pun ada yang guna sekali. Boleh dikatakan setiap awal dan lewat tahun mereka akan kirimkan katalog produk mereka seperti barangan kosmetik dan yang paling disukai ramai iaitu katalog pakaian dalam wanita. Walaupun kita tak melanggan produk sedemikian tapi mereka akan tetap kirimkan jugak.


Aku masih ingat lagi masa Tingkatan 1 dan 2, setiap kali kakak aku night-stop (back then, dia bekerja sebagai pramugari) oversea. Aku akan curi-curi ambik katalog tu buat cuci mata sambil-sambil melayan games PS2 (sebab bilik dia ada TV), ada gak sekali aku bawak masuk bilik aku (ehem-ehem, tang tu hangpa jangan nak nyibuk!). Lagipun korang mesti tau masa tu lah zaman Alessandra Ambrosio, Adriana Lima (eksport terhangat Brazil selepas pemain bola), Petra Nemcova (yang mati balak masa Tsunami dulu) dan Marissa Miller tengah popular.


Sekarang ni dah hilang mana entah katalog tu, aku rasa mungkin terbuang sewaktu persiapan majlis perkahwinan akak aku tu masa aku baru masuk Tingkatan 3. Haha, sayang do'h aku tak simpan (simpan pun buat dosa jer). Tulah kenangan masa aku jahil-jahil jahat dulu. Sekarang la ni dah tak melayan dah benda-benda tak senonoh tu cuma sekarang minat fotografi snap gambar perempuan lawa-lawa jer. Dari mengusha gadis-gadis Victoria Secret ni lah aku meminati dunia fotografi tapi sayang $$$ tak cukup nak beli Nikon DSLR. Insyallah suatu hari nanti tercapai jugak hasrat ku itu.


Ni adalah video 'terbaru' yang aku dapat selepas disiarkan Obefiend dalam blog seriusnya beberapa hari sudah. Mereka buat lip synching lagu Maroon 5 dan Christina Aguilera iaitu 'Move Like Jagger'. Nampaknya walaupun diasak oleh model-model terbaru tapi Adriana Lima tetap hangat! Siapa model yang pernah memegang takhta 'The World Sexiest Virgin' sebelum dilanyak atas katil oleh Marko Jaric masih tampil hangat ketika berusia 30 tahun!. Hot jugak mak budak nih erk. Video ni lah yang paling jinak dan cukup kain kalau compare dengan last year punya beb.




Haha, peduli apa aku kalau Miranda Kerr jarang nampak kat situ. At least my muse Candice Swanepoel dan Lindsay Ellingson tetap ade jugak!. Yeah, they are my obsession. I love blonde, but only in photography. Tu dia gambar depa aku cilok dari Brosome!


Candice Swanepoel
Lindsay Ellingson

Shacklesmith : Untuk pengetahuan korang, video di atas tu adalah promo tu untuk Victoria Fashion Show yang menampilkan persembahan Maroon 5 bersama Christina Aguilera pada 29hb November lepas. Aku tak pasti kalau ada keluar Astro ke tak sebab aku ni bukan jenis orang suka tengok TV. Haha, daripada aku tengok program yang memberahikan tu lagi baik aku tengok Ustazah Pilihan.

4 comments:

alyea said...

amboi awak..kemain..suka ambik gmbar pmpuan yg lawa2 je..hehe..

Shacklesmith said...

heee~
minat fotografi jer awk..
sje je wat ayat kencang2..
usahkan pmpuan lawa.. sgala benda yg menarik perhatian sy pun sy snap..

huk3
=)

cik wanie Lovela (CWL) said...

seksi habis....!

tapikan ustza pilihan tak berapa setuju lah rcgn dia nak menunjuk2 baik ke apa? -__- jd ustzh biar iklas tul dak? nie nak kejar popularty ja

Shacklesmith said...

seksi mata melihat.. seksa iman digugat olehnya..!

hahaha

btoi tu wanie.. alahai la nie, kalau penyanyi pun bole dihasilkan mcm megi inikan pulak ustazah ngn imam.. astro ni klu nk korek duit pun jgn mempermainkan benda2 gini.. klu wat program mcm tilawah xpe jgk..

Cool Link's Mesti Clicks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masuk Jangan Segan-Segan

Nak Ke Mana Pulak Tu?

Jangan Ke Mana-Mana!!

Wibiya Widget