Monday, January 16, 2012

4 Gajet Menarik Yang Paling 'Quirkiest'

Pernah tak korang semua bayangkan sebuah speaker tanpa wayar yang boleh dihubungkan pada laptop, tablet mahupun smartphone korang secara bluetooth dengan hanya dijanakuasakan menggunakan tenaga elektrik yang boleh dicas semula menggunakan cahaya matahari (solar powered). 


Selain itu jugak dipaparkan arnab Nabaztag generasi terbaru yang kini dikenali sebagai Karotz yang bukan saja mampu membacakan twitter feed korang, tapi jugak mampu men-tweet-kan twitter feed korang sendiri!. Turut tidak ketinggalan mikrofon rekabentuk klasik diciptakan untuk iPad yang mampu merakamkan suara dan bunyi berkualiti dan jugak permainan kanak-kanak unik yang tak tercapai dek akal fikiran korang!.


No comments:

Cool Link's Mesti Clicks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masuk Jangan Segan-Segan

Nak Ke Mana Pulak Tu?

Jangan Ke Mana-Mana!!

Wibiya Widget