Thursday, October 20, 2011

Bila Binatang Bermain Facebook

Kepada yang sedia maklum mungkin tahu bahawa Facebook adalah ruang maya untuk manusia berkomunikasi, tapi bagaimana pulak kalau  haiwan pun turut serta bersama?




Kalau BINATANG ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…
CICAK : isteriku tersepit kt pintu....
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…
NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS…sobs~
KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!
BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2!!!!

No comments:

Cool Link's Mesti Clicks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masuk Jangan Segan-Segan

Nak Ke Mana Pulak Tu?

Jangan Ke Mana-Mana!!

Wibiya Widget