Friday, June 10, 2011

Will.i.am Lupa Lirik Masa Concert..?? Otai Mana Boleh Lupa Lirik Bro..


                Agak-agak kan, boleh tak korang hafal semua lagu Black Eyed Peas?. Bagi peminat fanatik semua Shacklesmith  rasa konfemlah boleh kan sebab lirik dia punyalah catchy gila sampai anak buah aku yang umur 3 tahun pun boleh hafal. Setakat lagu I've got it from my mama tu kacanglah. Semua peringkat umur boleh hafal. Bukan lagu tu ajer, hampir semua lagu. Bagi performer's macam  Will.i.am, mustahil dia boleh lupa tapi begitulah berita yang Shacklesmith dapat dari Twitter baru-baru ni. Pelik tapi benar.

Will.i.am Lupa Lirik??


So, apa pendapat korang selepas menonton yang dipaparkan tu?. Benarkah beliau tak boleh hafal lirik lagu tersebut sebab tak tahan dengan cara berpakaian french dude kat sebelah dia?. Adakah dia nak jawab mesej yang dihantar oleh Cheryl Cole. Adakah ianya satu gimik persembahan sebab nak menunjuk-nunjuk handphone baru Android/Blackberry-nya(aku pun tak pasti brand apa) kepada peminat? Atau beliau benar-benar terlupa lirik lagu tersebut?. Aku pun tak berapa sure tapi korang nilailah sendiri.


Shacklesmith : Tak minat B.E.P, lagu makin lama makin mengarut.

No comments:

Cool Link's Mesti Clicks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masuk Jangan Segan-Segan

Nak Ke Mana Pulak Tu?

Jangan Ke Mana-Mana!!

Wibiya Widget